Sprawdziliśmy 626 lokali gastronomicznych – w 75 proc. stwierdziliśmy nieprawidłowości. Najwięcej dotyczyło uwidaczniania cen: braku cennika i ilości potrawy lub napoju. Stwierdziliśmy też nierzetelną obsługę – porcje były za małe lub użyto innego składnika niż zadeklarowany w menu.
W barze, knajpie, restauracji – kontrola Inspekcji Handlowej
5 miesięcy temu
- Strona główna
- Prawo
- W barze, knajpie, restauracji – kontrola Inspekcji Handlowej
Powiązane
Skandal Trumpowi nie przeszkadza
1 godzina temu
Klasyfikacja zawodów i specjalności. Sprawdź, co zmienia
1 godzina temu
Polecane
W warszawskim Wilanowie koszykówka połączyła pokolenia
1 godzina temu
Łukaszenka spotkał się z Putinem. Padła kwestia Ukrainy
1 godzina temu
Strzelanina przed Białym Domem. Są informacje o ofiarach
1 godzina temu
Strzelanina koło Białego Domu. Trump zabiera głos
1 godzina temu
Czy wróci obowiązkowa służba wojskowa? Szef MON zabrał głos
1 godzina temu
Rusza lodowisko przy Kajakowej
1 godzina temu








