Nawiązanie współpracy z SGGW w Warszawie
Pod koniec roku 2022 r., Kancelaria Makuliński Moczydłowski Rostafiński Włodawiec Kancelaria Radców Prawnych
i Adwokatów Prokurent Spółka Partnerska nawiązała współpracę z Wydziałem Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Kancelaria Prokurent wraz z Wydziałem Technologii Żywności umożliwiają studentom odbywanie praktyk w Kancelarii.
Doświadczenia prawników Kancelaria Prokurent w świadczeniu pomocy prawnej dla sektora rolno-spożywczego
i połączenie wiedzy inżynieryjnej z zakresu technologii żywności podnosi jakość świadczonych usług. Studenci Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiej zdobywają wiedzę prawniczą i podnoszą swoje kwalifikacje.
Inicjatorami współpracy są:
Doktor habilitowany Rafał Wołosiak,
Dziekan Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiej,
Doktor habilitowany Anna Bzducha-Wróbel – Prodziekan Wydziały Technologii Żywności Katedra Biotechnologii
i Mikrobiologii Żywności, Instytut Nauk o Żywności,
Partner, Radca prawny Piotr Włodawiec.
AUTORZY:
- Piotr Włodawiec – partner, radca prawny